Pengumuman!

Assalamualaikum semua. Saya hanya akan update Dia, Mr Right! sekali dalam seminggu je ataupun bergantung pada keadaan sebab kalau post setiap hari, nanti bila dah nak stop.. kesian korang nak tunggu lama kan? So kiranya tak bolehlah nak update setiap hari. Thank you for your support ♥

Quote Liya dan Zaf



Kalau dah memang jodoh dia dengan kita, larilah ke hujung dunia pun pasti akan bertemu balik. Kalau memang dah jodoh, takkan boleh dipisahkan lagi. Bencilah dia, kutuklah dia tapi bila sampai satu masa, mungkin dia yang yang akan pasangan kita. - Zafran Adha dan Liyana Damia.

Baru 205 pages. Doakan idea makin laju mengalir! Amin...

2 comments:

Hananorisa said...

jiayou2x..=)

~mai~ said...

cpat2 idea dtag!!hehe..gdlx!:)